Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - ilyen tartalmakra számíthatunk a megjelenés után

|

A Ubisoft jövőre nem ad ki új Assassin's Creed játékot, viszont az Odyssey-t bővíteni fogja. Most egy videó kínál ízelítőt az extrákból.

Hirdetés

Eleve hatalmas lesz az Assassin's Creed Odyssey, nagyobb, hosszabb az Originsnél. És a fejlesztők még bővíteni akarják később, mintha nem jönne más játék a következő egy évben.

Hirdetés

Lehet, hogy hónapokig lefoglal majd minket az új AC, és ha sikerül végeznünk vele, akkor is elővesszük időnként. Erről a Ubisoft DLC-kkel és eseményekkel is gondoskodik, mint azt röviden az alábbi trailer is részletezi. Két sztori-DLC érkezik epizódokban, de a Season Pass vásárlóinak jár az Assassin's Creed III Remastered és az Assassin's Creed Liberation Remastered is, melyek jövő márciusban jelennek meg. Az első kiegészítő csomag első darabja decemberben jön, és az első, rejtett pengét viselő hősről fog szólni, míg a másodikban, jövő tavasszal Atlantisz és szörnyek kerülnek előtérbe. Közben rengeteg ingyenes tartalomra is számíthatunk.

Az Assassin's Creed sorozat idei részére október 5-éig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)