Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - hallgassátok meg a főtémát

|

Bár az Assassin's Creed Odyssey teljes soundtrackje még várat magára, egy kis ízelítőt azért már kaptunk belőle a "Legend of the Eagle Bearer" című zene képében.

Hirdetés

A Ubisoft ügyel arra, hogy az Assassin's Creed Odyssey minden tekintetében emlékezetes legyen, így például figyeltek arra is, hogy az ókori Görögországban játszódó történet karaktereit főképpen görög vagy görög felmenőkkel rendelkező színészek szinkronizáljanak. 

Hirdetés

A vállalat a minőséget tartotta akkor is szem előtt, amikor rábízta az Odyssey soundtrackjének megkomponálását az Alien: Isolationnal és a Horizon: Zero Dawnnal már bizonyító zenész- és producerduóra, a The Flightra, akik jellegzetes dallamokat álmodtak meg a görög kalandokhoz: ezekből ad ízelítőt a "Legend of the Eagle Bearer" címre keresztelt főtéma is, amely már felkerült YouTube-ra, iTunesra és Spotify-ra is. Szánjatok rá pár percet, mert klassz lett. 

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi a véleményetek a fenti dalról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)