Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - ezek a tartalmak jönnek novemberben

|

Bár az Epic Mercenary események most határozatlan ideig elmaradnak, így is sok ingyenes tartalom várható.

Hirdetés

Még a 2019-es év is az Assassin's Creed Odyssey bővítéséről fog szólni a Ubisoftnál, ezért nem kapunk jövőre új részt. Ha továbbra is ilyen ütemben frissítik a játékot, nem leszünk szomorúak.

Hirdetés

Novemberben új küldetések, események érkeznek, köztük a The Show Must Go On, melyben Kassandra vagy Alexios (attól függően, melyiküket választottuk) egy színdarabban alakít. Emellett november 13-án szembenézhetünk a Küklopsszal, melynek legyőzéséért értékes jutalom jár. A szintkorlát 70-re emelkedik, és aki korábban elérte az 50-et, az az azóta gyűjtött XP-nek megfelelően kap új szintet. Várható még részletesebb testreszabás, a fejlesztések pedig olcsóbbak lesznek.

Hogy tetszik? Mi hiányzik még nektek a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)