Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - sokkal hosszabb lesz, mint az Origins volt

|

Alaphangon 25-30 órát az előző Assassin's Creeddel is el lehetett tölteni, de az új rész még többet kínál.

Hirdetés

Még az is elég sokáig elszórakozhatott, aki próbált csak a fő küldetésszállal haladni az Assassin's Creed Originsben; mellékküldetésekkel, ideiglenes missziókkal együtt meg pláne ki lehetett húzni egy darabig. 

Hirdetés

Októberben már jön is a folytatás, amivel kapcsolatban Scott Phillips rendező elárulta, hogy nem csak a térkép mérete nő meg, de a tartalom mennyisége is. Nagyon sok felfedeznivaló vár majd ránk, de a sztorimesélést is nyújtják. Kiderült az is, hogy görögül nem játszhatunk majd (nem nagy meglepetésre), de Phillips azt javasolja, állítsuk a nyelvet olaszra, és gondoljuk, hogy az a görög. További apróságok is elhangzanak az alábbi videóban, de a fentieken kívül semmi olyan, amit nem hallottunk még. Ettől függetlenül érdemes megnézni, vicces.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)