Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - másfélszer annyian játszanak vele Steamen, mint az Originsszel

|

Ha csak azt nézzük, hogy hányan kalandoztak egyidőben a steames vásárlók közül, az Odyssey a sorozat legnépszerűbb játéka.

Hirdetés

Voltak kétségek az Assassin's Creed Odyssey sikerével kapcsolatban a megjelenés előtt, és nem a várható minősége miatt. Felmerült, hogy talán túl gyorsan követi a tavalyi Originst, vagy nem tér el eléggé tőle. Szerencsére most, hogy megjelent, látható, hogy egyik sem tántorította el a játékosokat a vásárlástól.

Hirdetés

Eladási számokat egyelőre nem tudunk, de azt igen, hogy a csúcson 62 ezer játékos játszott vele Steamen, ami 33%-kal több, mint az korábbi rekorder, az Origins 41 ezre. Ehhez még hozzáadódnak a konzolos, valamint a Uplay-es játékosok is, akik valószínűleg szintén nincsenek kevesen. 

A brit játékeladási toplistán az Odyssey dobozos változata csak a második helyet szerezte meg a FIFA 19 mögött, de ez nem jelenti, hogy rosszul startolt: a FIFA-t külön kellene kezelni és csak a Call of Duty játékokkal szembeállítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)