Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - folytatódik a Legacy of the First Blade, más tartalmak is jönnek januárban

|

A Ubisoft bejelentette, mi mindennel bővíti az Odyssey-t ebben a hónapban.

Hirdetés

2019-ben nem érkezik új Assassin's Creed játék, a fejlesztők az Odyssey-re fordítják energiáikat. Persze a háttérben már készülhet a folytatás, de leghamarabb jövőre láthatjuk.

Hirdetés

Viszont január 15-én jön a Shadow Heritage, a The Legacy of the First Blade DLC második része, amiben az Achaia körüli blokádot vesszük célba. Vízi harcokra számíthatunk. Csak az játszhat, aki elérte a 28-as szintet, végzett a Hunted című első epizóddal, illetve a Naxos küldetésszállal a hetedik fejezetben.

Új The Lost Tales of Greece missziók is jönnek, az egyik a The Daughters of Lalaia. Egy olyan faluba látogathatunk, ahonnan a férfiak háborúzni mentek, így a nők és gyermekek védtelenek maradtak. Nekünk kell gondoskodni a jövőjükről, részben komoly döntések meghozatalával. Az A Gathering Storm questet keressétek a Phokis régióban, ha már megnyitottátok az 5. fejezetet és elértétek a 13-as szintet.

A másik az A Poet's Legacy, mely a Boetia régióban kezdődik a Praxilla's Admirer misszió elindításával. Ehhez 34-es szint kell.

Emellett szembenézhetünk egy küklopsszal, Argesszel, hogy megszerezzük fegyverét, a Hammer of Hephaistost. 50-es szint javasolt.

Új tárgyak, hajóra felbérelhető Aya, két új szint a Mercenary Ladderen,  Hephaistos műhelye, valamint az, hogy beállíthatjuk, hogyan skálázódjanak az ellenfelek, a következő frissítéssel fognak bekerülni. További részleteket itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)