Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - elhalasztották az első játékbéli eseményt

|

Egy humoros bejegyzéssel adta a tudtunkra a Ubisoft, hogy bizony még várni kell az első live eventre.

Hirdetés

A Ubisoft temérdek megjelenés utáni tartalmat ígért az Assassin's Creed Odyssey kapcsán, amelyekkel elvileg bőven kihúzzák majd a sorozatban várható szünetet a játékosok. Az első nagy DLC, a Legacy of the First Blade decemberben érkezik majd, de addig is bőven számíthatunk újdonságokra. Az első tervezett extra eseményt viszont nem sikerül időben elindítani. 

Hirdetés

Egy Damais The Indifferent nevezetű fejvadásznak kellett volna feltűnnie ezen a héten a játékban, hozzá kapcsolódott volna a legelső live event. A jelek szerint azonban valami hiba csúszhatott a Ubisoft számításaiba, ugyanis nem fogják tudni Damaist ráereszteni a hellén világra a tervezett időpontban. Az ilyen csúszásokat lehet végtelenül szárazan, tárgyilagosan is kezelni, de sokkal könnyebben viselik a játékosok a késést, ha a kiadó humorosan oldja meg a dolgot. A Ubisoft PR-csapata is így döntött, ezt a tweetet tették ugyanis közzé: 

A bejegyzés szerint Damaist megfélemlítette a gondolat, hogy szembe kell néznie a misthiosszal, így az utolsó pillanatban meglógott. Természetesen amint elhárítják a nem részletezett problémákat, azonnal bekerül majd a játékba az új fejvadász. Az viszont már most biztos, hogy október 23-án egy új epic hajó érkezik az Assassin's Creed Odyssey-be.

Közben pedig egyébként egy mutatós videót is megnézhettek, amit Delphoi titkaiba enged betekintést.

Az Assassin's Creed Odyssey PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra jelent meg, tesztünket már olvashattátok róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)