Hirdetés

Assassin's Creed: Odyssey - ingyenesen elérhető a The Lost Tales of Greece DLC utolsó darabja

|

Ezúttal Szókratész kerül bajba, neki kell segítenünk, hogy kimeneküljön szorult helyzetéből.

Hirdetés

Alig telt el két hét azóta, hogy a The Fate of Atlantis első epizódját ingyen kínálta a Ubisoft az Assassin's Creed Odyssey játékosainak. Aki azzal végzett, és az alapjáték sztorijában is eljutott a szókratészes cselekményszál végéig, most belevághat a Sokrates' Trialbe.

Hirdetés

A filozófus Phókiszba invitálja a játékosokat, azonban hamar kiderül, hogy papok tartják fogságban az Akropoliszban. Egyrészt ki kell szabadítanunk őt, másrészt ki kell derítenünk, hogy valójában ki áll bebörtönzése mögött. Ne zavarjon meg titeket az alábbi videó borítóképe, a szeptemberi újdonságokról van szó benne, köztük a Discovery Tour módról, mely mától lesz elérhető a játékban.

Szeptember 17-én a felszereléseket, hátast és egy lándzsát tartalmazó Myrmidon csomag lesz ingyenes, ezt se felejtsétek el behúzni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)