Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - most ingyen behúzható egy DLC

|

Pár kattintás, és máris a miénk lehet a Spartan Starter Pack.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég részletezte, milyen ingyenes és fizetős tartalmakkal fogja bővíteni az Assassin's Creed Odyssey-t a megjelenés után.

Hirdetés

Viszont lesz, amit már a megjelenéskor megkapunk. A hivatalos honlapon, félig-meddig elrejtve található az istenek ajándéka, avagy a Spartan Starter Pack, mely látszólag három játékbeli tárgyat ad. Aki szeretné ezeket ingyen megszerezni, annak nincs más dolga, mint legkésőbb október 1-ig bejelentkezni, majd a "Register Here" feliratra kattintani, és várni a játék október 5-ei megjelenését. A jutalom PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is használható, a Uplay fiókhoz íródik.

A játékot mi már kipróbáltuk, itt olvashatjátok el Csirke előzetes véleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)