Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a rejtett pengék helyett Leonidász lándzsájával harcolhatunk

|

A játék történetének idején még csak a rejtett pengék ötlete sem merült fel, de a legendás fegyver sem fog csalódást okozni.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey-ről egyre több izgalmas dolgot tudunk meg, nem is győzünk várni az október 5-i megjelenésig.

Hirdetés

Az E3 alatt már mozgás közben is láthattuk az Assassin's Creed széria ógörög világba kalauzoló történetét, és az is kiderült, hogy többféle befejezést is elérhetünk a játék végén - és ez nem csak az első döntésünkön (Kassandra vagy Alexios legyen a főszereplő) fog múlni.

A legújabb információ a játékkal kapcsolatban, hogy sajnos nem fogjuk tudni használni a kedvenc orgyilkospengéket (ugyanis akkoriban még nem létezett), helyette viszont egy legendás fegyverrel, Leonidász lándzsájával vonulhatunk harcba. Mivel főhősünk a thermopülai csata hősének közvetlen leszármazottja, már rögtön a történet elején megörököljük a törött, de még mindig hatékony fegyvert.

Az Odyssey története során várhatóan több mai szemmel tekintve műtárgy is felbukkan majd, és bizonyára nem maradunk az eredeti trilógiára és az Apple of Eden relikviára való utalás nélkül sem.

Ti milyen fegyverekkel harcolnátok legszívesebben az Assassin's Creed Odyssey-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)