Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - egyesével is cserélgethetjük a páncélzatunk darabjait

|

Még a legutóbbi Originshez képest is teljesen megváltozik a felszerelésünk testre szabhatósága.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins egy, a korábbi címektől jócskán eltérő rendszert vezetett be a fegyvereket és az inventory-t illetően. Az Odyssey nem viszi tovább ezt a formulát, megint megújul a rendszer.

Hirdetés

A legújabb Assassin's Creedben már lehetőségünk lesz külön-külön cserélgetni a felszerelésünk egyes darabjait. Nemcsak azt vehetjük figyelembe, hogy melyik páncélzat a legerősebb, vagy legmagasabb szintű, hanem simán csak azt is, hogy melyikben tetszik nekünk leginkább a főhősünk.

Kedvünk szerint váltogathatjuk a sisakot, a mellvértet, a kar- és lábvédőket, illetve az úgynevezett "pteruges" bőrszoknyát is. Érdemes lesz azért a játékstílusunk szerinti felszereléseket válogatni, mert mégiscsak a hatékonyság fontosabb a harcmezőn, mint a divat. A menü várhatóan így fog kinézni:

Nektek hogy tetszik az ötlet, örültök, hogy már nem csak egyben lehet cserélni a felszerelést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)