Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey tesztek - majdnem simán tarol

|

Nem mindenki elégedett az Assassin's Creed sorozat idei részével, de a többség nagyon is.

Hirdetés

Csirke az elmúlt néhány napban amikor nem játszott az Assassin's Creed Odyssey-vel, akkor beszélt róla, és mint azt a tesztjében is olvashattátok, meglehetősen elégedett a játékkal.

Hirdetés

Az embargó ma lejárt, a cikk megírásának pillanatáig 52 teszt pontszámait összegezte a Metacritic, melyek súlyozott átlaga 85 pont. Négyen kevésbé voltak elégedettek, ők 71 pont alatt adtak (a legrosszabb egy 6/10-es értékelés lett a Digital Trends-től), de a kritikusok majdnem fele 90 feletti pontszámot ítélt meg. Íme pár nagyobb oldal számai:

Destructoid - 9/10
Game Informer - 8.3/10
Gamespot - 8/10
GamesRadar+ - 5/5
IGN US - 9,2/10
USgamer - 4,5/5
VideoGamer - 8/10

Holnaptól a különleges változatok vásárlói, péntektől pedig mindenki más is nekivághat a kalandoknak és eldöntheti, szerinte milyen lett az Odyssey. Mindenképp írjátok meg nekünk is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)