Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - megvan, mikor indul a The Fate of Atlantis DLC

|

Az első trailer alapján legalább annyira szürreális lesz az atlantiszi kaland, mint amennyire az Origins második, múmia fáraós DLC-je volt.

Hirdetés

Erős volt a gyanúm, hogy a három-három részre felszeletelt két DLC pontosan olyan szerepet fog betölteni az Assassin's Creed Odyssey esetében, mint korábban az Originsnél, azaz az első bővítmény egy földhözragadt kaland lesz, a második menetre viszont teljes (jó értelemben vett) őrületbe csap át az egész. Nos, igazam lett. 

Hirdetés

A The Fate of Atlantis DLC első kedvcsináló videója ugyanis pont olyan különleges helyszíneket villant meg, mint amilyenek az egyiptomi epizód mitikus túlvilágai voltak. Az új kalandban Kassandra/Alexios nyakig merül a hellén mitológiába, sőt még görög istenségekkel is meggyűlik a baja. Két lehetőség is akad majd arra, hogy nekiugorjunk az új kihívásoknak: be kell fejeznünk a Between Two Worlds küldetésszálat és a DLC-t felvezető ingyenes extra küldetést, a Heir of Memoriest, valamint el kell érnünk a 28. szintet. Ha erre nincs időnk vagy kedvünk, akkor viszont azonnal 52-es szintre ugorhatunk és előre beállított képességekkel vághatunk neki a mókának - ebben az esetben azonban az elért eredményeket nem vihetjük át az alapjátékba és nem kapunk achievementeket sem. 

Immár a megjelenési dátumot is tudjuk: április 23-én érkezik a The Fate of Atlantis első fejezete, a Fields of Elysium. Az elíziumi mezők a görög mitológiában kvázi a paradicsomnak felelnek meg. 

Nektek mennyire jön be a mitológiai vonal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)