Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - a Trainspotting előtt tiszteleg az élőszereplős előzetes

|

Ez az egyik legfurább Assassin's Creed trailer amit valaha láttunk, de imádjuk minden pillanatát.

Hirdetés

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy aranylemezre került a legújabb Assassin's Creed, most pedig már tényleg csak két hét választ el bennünket az Odyssey megjelenésétől, szóval cseppet sem lehet csodálkozni azon, hogy maximális fordulatszámra kapcsolt a Ubisoft marketinges gépezete. Ennek friss bizonyítéka egy rendhagyó trailer lett. 

Hirdetés

Az élőszereplős előzetes Alexios cseppet sem törvényes kalandjait prezentálja, miközben a narrátor egy meglehetősen laza, káromkodásoktól sem mentes szöveget darál az életben meghozandó fontos döntésekről - a játékban pedig ugyebár mi is temérdek döntés elé leszünk állítva, amelyek elvileg nagyban befolyásolják a sztorit. Csak remélni tudom, hogy sokatokba azonnal belecsap a felismerés, ez ugyanis egy az egyben a Trainspotting nyitójelenetének átvétele. A trailer tökéletesen tiszteleg Danny Boyle filmje előtt, sosem gondoltam volna, hogy ezek a sorok egy AC játék előzetesében köszönnek vissza. Azt pedig főleg nem, hogy közben a zseniális Iggy Poptól hallgathatom a Lust for Life című nótát. 

Lessétek meg gyorsan ti is, hogy miről van szó. A videó elérhető már magyar szinkronos verzióban is:

Ez pedig az eredeti, angol változat: 

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)