Hirdetés

Assassin's Creed - nem biztos még, hogy mikor jön a folytatás

|

Sőt, az is kiderült, hogy az Odyssey már tavaly ilyenkor is majdnem kész állapotban volt.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey és a sorozat előző darabja, az Origins megjelenései között mindössze egy év telt el, viszont Serge Hascoet, a Ubisoft kreatív vezetője elmondta, hogy ettől függetlenül várhatóan nem fognak évente egy új Assassin's Creed játékot kiadni.

Hirdetés

Az Odyssey és az Origins fejlesztéseit két egymástól független stúdió, a Quebec illetve a Montreal végezte, a Ubisoft pedig bőven hagyott időt a csapatoknak, hogy minél jobban kidolgozhassák a játékaikat. Hascoet megjegyezte, hogy már tavaly novemberben játszott az Odyssey-vel, és már akkor elég közel járt a fejlesztőcsapat a végső verzióhoz. A kreatív vezető szerint nem az éves kiadásokat, hanem inkább a minőséget helyezik előtérbe, és ugyan lehetséges lenne minden évben egy új AC-játékkal előrukkolni, mégsem a mennyiség a Ubisoft célja.

Ezzel a kijelentéssel egybecseng az is, hogy 2019-ben garantáltan nem fog új Assassin's Creed játék megjelenni. Yves Guillemot CEO elmondása alapján hosszú ideig, akár évekig új tartalmakkal fogják ellátni az Odyssey-t, így azért rajongók azután sem fognak unatkozni, miután már teljesítették a kampányt és a mellékküldetéseket.

Az Assassin's Creed Odyssey hivatalosan holnap jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de Csirke tesztjét már olvashatjátok itt a GSO-n, és a különleges kiadások vásárlói kedd óta játszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)