Hirdetés

Nincs még meg az Assassin's Creed: Origins PC-re? Most pár jó válasszal megszerezheted!

|

Tíz kód talál gazdára azok között, akik helyesen válaszolnak az ASUS ROG Strix Fusion 500 fejhallgatóval kapcsolatos kérdéseinkre!

Hirdetés

A tavalyi év legjobb játéka lett az Assassin's Creed: Origins, amit tényleg kár lenne kihagyni, akár játszottatok a korábbi részekkel (és esetleg megcsömörlöttetek bennük), akár ez lenne az első számotokra.

Hirdetés

Az ASUS-nak köszönhetően (köszönjétek meg nekik például azzal, hogy követitek őket Facebookon!) most egy-egy, Uplay-en beváltható kódot adunk 10 okos játékosnak, aki helyesen válaszolja meg az alábbi három, a ROG Strix Fusion 500 fejhallgatóhoz kapcsolódó kérdést. 

A válaszokat március 28. éjfélig várjuk egy "ASUS Assassin's Creed" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A győzteseket e-mailben értesítjük. FONTOS: A kódok március 30-áig válthatóak be, ezzel feltétlenül számoljatok.

És a kérdések:

Melyik világhírű, audiotechnológiával foglalkozó céggel közösen fejlesztette az ASUS a ROG Strix Fusion 500 fejhallgató 7.1-es virtuális térhatású hangzását?

a.) Harman Kardon
b.) Bongiovi Acoustics
c.) Bose

Milyen vezérlővel rendelkezik a fejhallgató?

a.) Intuitív érintéses vezérlés
b.)  Vezetékre szerelt hangerőszabályozó
c.)  Különválasztott hangvezérlő

Hány előre beállított megvilágítási effektus közül lehet választani a személyre szabható ASUS AURA Sync technológiának köszönhetően?

a.) 13
b.) 1
c.) 4

Hajrá, sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)