Hirdetés

Assassin's Creed - megvan a cím, visszatérnek a tengeri csaták?

|

Néhány szivárogtató nemcsak a következő Assassin's Creed epizód címét, hanem a játékmenet néhány fontos újítását is elárulta, mi pedig nagyon szeretnénk hinni nekik.

Hirdetés

Jó ideje pletykálnak már az Empire alcímen futó Assassin's Creed epizódról, amely az ókori Egyiptomba repíti majd vissza a rajongókat. A legfrissebb pletykák is nagyjából ezt támasztják alá, de rengeteg egyéb dologra is fény derült.

A források szerint a játéktér hatalmas lesz, jóval nagyobb, mint amit megszoktunk. Emiatt a felfedezés is hangsúlyosabb lesz, mi pedig sokkal nagyobb szabadságot kapunk majd. A jelek szerint a Ubisoft már jó pár éve dolgozik ezen a címen, amit sok szempontból a Skyrimhez hasonlítgatnak. Úgy tűnik, hogy Egyiptomból el is hajózhatunk, akár Görögországig is, a vízen pedig a tengeri csaták is szerephez jutnak

A történet középpontjában egy férfi és egy női karakter áll majd, akik az eredeti Assassin's Guild tagjai, ezért az Empire fedőnév valószínűleg az Assassin's Creed: Origins játékot takarja. A sztori kevésbé lesz lineáris, ami hatással lesz a karakterfejlődésre is.

További érdekesség, hogy belsős források szerint a Ubisoft már levetített egy teasert a játékból, amiben nem csak az ókori Egyiptomot, hanem más történelmi korszakokat is megvillantottak, például egy ázsiai országot, a második világháborús Franciaországot és egy modernkori Abstergo labort is. Hogy az időbeli ugrálás ezúttal központi elem lesz-e, vagy megint csak egy-két küldetésnyi kitekintés, azt egyelőre nem tudjuk, de az E3-on minden bizonnyal rengeteg konkrétumra fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)