Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - még egy adag infó a bejelentés előtt

|

A Ubisoft azt már megerősítette, hogy jön a következő Assassin's Creed játék, de a leleplezésre még várnunk kell. Valószínűleg már nem sokáig, és mindent tudni fogunk, mire ez megtörténik.

Hirdetés

Az aktuális pénzügyi évben (avagy jövő március végéig) négy játékot fog kiadni a Ubisoft, melyek egyike lesz az Assassin's Creed: Origins. Az első trailert a pletykák szerint holnap láthatjuk, de egy szivárogtató alighanem többet árult el annál, amit a kiadó a napokban tervez.

A pár napja érkezett, nagy infóadag után jött egy újabb lista, ami enyhe spoilereket is tartalmaz, de azokat kihagytuk a cikkből (akit érdekel, itt megnézheti). Természetesen kezeljétek az alább olvasható infókat is fenntartásokkal, de mint akkor, most is simán el tudjuk hinni, hogy a leírtak valódiak. 

A szivárogató szerint a játék 11 fejezetből áll majd, és körülbelül 20 órába telik végigjátszani. A térkép háromszor akkora, mint a Black Flagben látott, Egyiptomot és a Földközi-tengert járhatjuk be, és 40%-át teszik ki városok, melyek közül a legnagyobb akkora lesz, mint a Brotherhoodban Róma. Az egyik város Alexandria, de nem tudni, ez-e a legnagyobb. Ellentében a korábbi állítással, nem Kr. e. ezer, hanem Kr. u. 100-200 évvel játszódik. Néha más korokba utazhatunk.

A jelenkorban egy Charlotte nevű asszaszint irányíthatunk, körülbelül a játékidő 10%-ában kell vele mászkálnunk.

A harc animációit 95%-ban megváltoztatták a korábbi játékokhoz képest, sokkal több taktikázást igényel, mint ezelőtt. Az egész a parryzésre épül, és hasonlít a The Witcher 3-ban látott rendszerhez. A parkour gördülékeny lesz, főleg a sírhelyekben használhatjuk ki. A hajózást nem bonyolítják túl.

A fentiek mellett megerősített pár dolgot, ami az előző cikkben szerepelt, köztük a sast, a Görögországban játszódó folytatást, és a Unityhez hasonló testreszabást.

Az Assassin's Creed: Origins megjelenés október 31-ére várható, de nem tudni, hogy ez csak a konzolos változatokra, vagy a PC-sre is vonatkozik. Persze ismét hangsúlyozzuk, ez is csak pletykált dátum, úgyhogy várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)