Hirdetés

Assassin's Creed Origins - a Denuvo a pletykák szerint 30-40% extra terhelést tesz a CPU-ra

|

A Ubisoft extra védelemmel szerelte fel az egyébként sem gyengéd Denuvot, ami valóban védi a játékot, de egy csoport szerint ennek komoly ára van.

Hirdetés

Az első technikai tesztek szerint az Assassin's Creed Origins a szokásosnál is komolyabb processzorigénnyel terheli a gépeinket. Az is kiderült, hogy a Denuvo védelmi rendszerére a fejlesztők rádobtak egy VMProtectet is. A legújabb jelentések szerint ez a két dolog erősen összefügg.

Hirdetés

Egy Revolt nevű csoport szerint a Denuvo/VMProtect párosnak köszönhetjük, hogy a játék 30-40 százalékkal jobban eszi a processzorainkat, mint kellene. Egyelőre ez úgy tűnik, hogy megéri a Ubisoftnak, mert a kétszeres védelem miatt még mindig nincs tört verzió a játékból. A többi Denuvos címet már 1-2 nap alatt feltörik a crackker csapatok.

Ugyanakkor ezt nem érdemes készpénznek venni, mivel szinte lehetetlen ezt pontosan lemérni. Ha lesz is tört verzió az új Assassin's Creedből, az nem távolítja el a védelmi eljárásokat, csupán megkerüli azokat, így a Denuvo továbbra is futni fog majd a háttérben. Csak akkor lehetne biztosan lemérni a különbséget, ha a Ubisoft kivenné a Denuvot a játékból, arra viszont hiába is várnánk.

Ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy a Ubisoft reagál-e valamit erre a pletykára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)