Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - olyan mód is lesz, amiben nem lehet harcolni

|

A Discovery Tour lényege a felfedezés és a tanulás: szabadon, turistaként járhatjuk be Egyiptomot, megismerhetjük az egyes helyszínek történelmét, és nem kell attól félnünk, hogy valaki lecsap minket.

Hirdetés

Sokat segítettek kimondottan hasznos történelmi események, személyek és tények megismerésében az Assassin's Creed játékok. A Ubisoft erre megy rá a jövőre, ingyenesen érkező Discovery Tour móddal.

Hirdetés

Míg korábban leírásokat olvasgatva tudhattunk meg ezt azt, most olyan lesz, mintha egy interaktív múzeumban járnánk. A Discovery Tourban nincs harc, viszont részt vehetünk szervezett túrákon (amiket egyiptológusok segítségével állítottak össze), megtudhatunk érdekességeket a piramisokról, Kleopátra életéről, a mumifikálásról, satöbbi. 

Egyelőre nincs pontos megjelenési dátum, valószínűleg pár hónapot várni kell rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)