Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - új jutalom jár a Discovery Tour teljesítéséért

|

Mostantól fogva még inkább megéri végigtolni a teljes oktatómódot.

Hirdetés

A héten érkezett Assassin's Creed: Origins frissítés végre orvosolja azt a korábbi hiányosságot, hogy semmiféle jutalommal nem díjazta azokat a játék, akik meglátogatták a Discovery Tour összes helyszínét.

Hirdetés

Az új update élesítése után azonban az a játékos, aki járt az oktatómód mint a 75 helyszínén, bizony jutalomban részesül. Azt hitetnétek, hogy ismét egy új öltözéket kapunk, elvégre az Originsban a legtöbb díjazás azt takarja, hogy egy menő új szettben pompázhat főhősünk. Nos, most korántsem erről van szó. A Discovery Tour teljesítéséért kedvenc madárkánk, Senu kap egy új skint, konkrétan fehérre cserélődik a sas tollazata. Mindezt az alábbi videóban is megnézhetitek.

A számos ingyenes extra mellé hamarosan fizetős tartalom is érkezik a játékba, hiszen március 13-án jelenik meg a The Curse of the Pharaohs DLC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)