Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - több fontos dolgot is megerősít a legújabb szivárgás

|

A cím és a helyszín is biztosnak tűnik egy lefotózott előrendelői ajándékkártya képe után.

Hirdetés

Legutóbb egy póló árulta el az Assassin's Creed: Origins főhősének nevét, most pedig egy játékfoglalásra feljogosító ajándékkártya képe került fel a Redditre. Elvileg a Target áruházlánc egyik alkalmazottja volt a ludas. 

Az ajándékkártya több korábbi pletykát is megerősít, például immár teljesen egyértelmű, hogy az ókori Egyiptomban kalandozhatunk, elvégre kiveri a szemünket az óriási szfinx és a még hatalmasabb piramis. Az Assassin's Creed: Origins cím is betonbiztosnak tűnik, hiszen ezt vésték fel a kártyára. 

Ezeken túl az is kiderült, hogy lesz egy Gold Edition nevezetű kiadás is, ami tartalmazza a játék Deluxe tartalmait, a szezonbérletet (milyen meglepő, hogy lesz Season Pass) és egy fémtokot. Az előrendelők a jelek szerint egy olyan extra küldetést is kapnak, ami a legelső piramis titkait tárja fel. Izgalmasan hangzik, annyi szent. 

Minden további részlet az idei E3-on fog kiderülni, hacsak addig nem szivárognak ki a legutolsó információmorzsák is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)