Hirdetés

Assassin's Creed Origins tesztek - nincs Bay(ek)

|

A holnap megjelenő Assassin's Creed Origins végre visszaállíthatja a sorozat megkopott jó hírnevét.

Hirdetés

A holnapi nap nagyon erős játékmegjelenések szempontjából; a kiadók jónak látták egy napra tenni a Wolfenstein II: The New Colossus, az Assassin's Creed Origins és a Super Mario Odyssey megjelenését.

Hirdetés

A Wolfenstein II értékeléseiről már olvashattatok nálunk, de az AC pontszámai is befutottak. Amíg Csirke minden erejével azon van, hogy mihamarabb megírhassa, neki milyen volt az ókori Egyiptomot bejárni (egyelőre nagyon élvezi), a külföldi kritikusok értékeléseiből táplálkozhatunk. Bár egy-két kisebb site-tól alacsonyabb pontokat kapott, a legtöbben dícsérték, és a Metacritic átlag így 85-ön áll. A nagyobbak eképpen pontozták:

Forbes - 9,25/10
GamesRadar+ - 5/5
GameInformer - 8.5/10
Gamespot - 7/10
IGN US - 9/10
Polygon - 8.5
USgamer - 4,5/5

Kaci és EndreMan belekezdett a játékba, az első fél órát alább nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)