Hirdetés

Assassin's Creed Origins - megjöttek a Final Fantasy-tartalmak, visszatértek az istenek

|

Lehet, hogy el kell kérnetek magatokat a családi összejövetelekről, ugyanis jövő keddig mindhárom istenség lenyomható az AC: Originsben, és chocobótevéken is tudunk már lovagolni.

Hirdetés

Azt javasoljuk, hogy a következő pár napban próbáljatok meg a lehető legtöbb időt a szeretteitekkel tölteni, társasozzatok, játszatok valamit kooperatívan, filmezzetek, beszélgessetek. Aztán ha mindenkit kidöntött a halászlé, a bejgli, meg az ezeket kísérő aperitifek, azonnal indítsátok el az Assassin's Creed Originst, mert csak december 26-áig lehet megküzdeni a játék három korábban feltűnt istenségével, Anubisszal, Szobekkel és Szehmettel.

Hirdetés

Sajnos továbbra is csak azoknak van esélye, akik feltápolták magukat, mindhárom boss elég szehmét (heh), de megéri megharcolni velük. Mindegyik legyőzéséért jár egy jutalom az Anubisz szett négy tárgya közül, és minden esetben valami olyan, amit nem szereztünk már meg korábban, úgyhogy ha valaki valamelyiküket egyszer már legyűrte, és most mindhármukat kettétöri, az megszerezheti a teljes szettet, melyet egy kard, egy jogar, egy pajzs és egy íj alkot. Mi több, megkapja ezek mellé az Anubisz öltözéket is.

Továbbá ha a PS4-esek összesen 275 000-szer, az Xbox One-osok 175 000-szer, a PC-sek pedig 75 000-szer legyőzik az isteneket (számít az is, ha valaki többször jár sikerrel), minden résztvevő játékos megkapja a Sunslayer Sword kardot.

Ez még mindig nem minden, megjöttek ugyanis a Final Fantasy XV-ös tartalmak, ami alatt egy rövid questet, egy kardot, egy pajzsot, és egy négylábú chocobót kell érteni. Minden jutalom a küldetés teljesítésével zsebelhető be, és nem kell hozzá nagyon magas szintet elérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)