Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - 18 perc tevegelés, beszélgetés, drónozás és kalandozás

|

Új gameplay videó jelent meg az Assassin's Creed: Origins kapcsán, mely egy mellékküldetésen keresztül mutatja be a játékmenetet.

Hirdetés

Kellett már a rövid kihagyás az Assassin's Creed sorozatnak, és az első videók, infók alapján úgy tűnik, az extra időt a fejlesztőcsapat jól kihasználta. Azért az Origins még mindig őrzi a széria alap mechanikáit, csak most már azután, hogy beugrottunk a szénakazalba, nyilazhatunk is onnan.

Hirdetés

Az ókori Egyipton izgalmas helyszín, amit játékban még nagyon kevesen piszkálgattak, és a témakörben is van potenciál. Az új videóban keveset láthatunk abból, hogy ezt a játék hogyan használja ki; a tevegelés után a főhős egy térképésznek segít, egy sírhelyben elbújt bandán üt rajta, és egy kutyafélét segít megtalálni egy kisfiúnak. Az amerikai IGN videójában az Xbox One X-es változatot nézhetjük meg, de az animációk még láthatóan nem véglegesek, azokon valószínűleg javítanak a megjelenésig - hacsak nem akarják megkapni azt a savat, amit a Mass Effect: Andromeda.

Megjelenés októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)