Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - közel 250 ezer forint ez a gyűjtői kiadás

|

Nagyon tartalmas, nagyon limitált, de nagyon drága is az Assassin's Creed: Origins - Dawn of the Creed Legendary Collector's Edition.

Hirdetés

Nagyon sok mindent lehet 799,99 euróból vásárolni - kijön belőle például két PlayStation 4 Pro, egy elég combos videokártya, vagy 13 példány a játék alap kiadásából.

Az Assassin's Creed: Origins Dawn of the Creed Legendary Collector's Edition csak a Ubisoft boltjából rendelhető meg, és mindössze 1000 darab készül belőle. A csomagba pakoltak egy 70 centis szobrot, a játék Gold változatát (Season Pass-szal és egyéb digitális extrákkal), egy kézzel rajzolt térképet, egy sasfej amuletet, egy steelbookot, egy művészeti könyvet, négy litográfiát, és a betétdalokat. A szállítás ingyenes legalább, úgyhogy amiatt ne aggódjatok. 

Ki szeretne egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)