Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - Bayek keményen harcol majd

|

A fejlesztők átdolgozták egy kicsit a harcrendszert, ami ennek ellenére ugyanolyan látványos maradt, és arénákban is tesztelhetjük majd harci tudásunkat. Videón látható a hentparádé.

Hirdetés

A Ubisoft számos dolgot átalakított az új Assassin's Creed rész kapcsán, így a harcrendszer is átesett néhány változáson, amiket most jobban szemügyre is vehetünk az IGN.com videójának köszönhetően, és megismerhetjük a játék egyik vadonatúj funkcióját is.

Hirdetés

A harc ugyanúgy a könnyű és nehéz támadásokra épül, ahogy a korábbi epizódokban, ezeket kombinálhatjuk, miközben kitérhetünk az ellenfelek támadásai elől, vagy épp kivédhetjük azokat, de pajzsunkat használva akár blokkolhatjuk is az elölről érkező csapásokat. Ezek együtt mind növelik az adrenalin mérőt, amit ha egyszer aktiválunk, akkor az ellenfél jobban teszi, ha menekülni kezd, ugyanis támadások egész sorozatát zúdíthatjuk rá. A fejlesztők változatos ellenfeleket és bossharcokat is ígérnek, tehát biztosan nem fogunk unatkozni.

Ha pedig mégis azon kapnánk magunkat, hogy nem találunk semmi elfoglaltságot Egyiptomban, akkor irány az aréna, ami telis-tele van felpofozásra váró harcosokkal. Lesznek kisebb küzdőhelyek, de akár sokkal nagyobb amfiteátrumokban is harcba szállhatunk a közönség szórakoztatásának érdekében.

Az Assassin's Creed: Origins megjelenés napjára már nem kell olyan sokat várnunk, ugyanis október 27-én fut be PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)