Hirdetés

Assassin's Creed Origins - kiderült, milyen jutalom jár a New Game+ teljesítéséért

|

Egy egészen pazar meglepetés várja azokat, akik végigtolják nehezített fokozaton is a legújabb Assassin's Creed játékot.

Hirdetés

Megjelenése óta folyamatosan bővül az Assassin's Creed Origins. Nemrég a New Game+ játékmód is elérhetővé vált, valamint megkaptuk egy fura cenzúrával megspékelve a Discovery Tourt is. Most pedig végre az is kiderült, hogy mi jár az NG+ teljesítéséért. 

Hirdetés

Az NG+ mód élesítése után nem árulták el a fejlesztők, hogy milyen jutalomra számíthatunk akkor, ha a nehezített feltételek mellett is befejezzük az Origins sztoriját. Nos, természetesen a lelkes játékosoknak nem kellett hosszú idő ahhoz, hogy a dolog végére járjanak. Egy Najoray becenéven tevékenykedő Reddit felhasználó osztotta meg az alábbi képet, amint a végső jutalom látható. Bizony, egy új outfit üti a markát azoknak, akik maguk mögött tudják az NG+-t. Meg kell hagyni, elég szépen fest ez a szerelés, én is kedvet kaptam újra elővenni a játékot. 

Hamarosan újabb bővítményre is számíthatunk, hiszen The Curse of Pharaohs címmel március 6-án jön a második sztori DLC. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)