Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - minden, amit a New Game+-ról tudni érdemes

|

Holnaptól, a Discovery Tour-ral együtt lesz elérhető a New Game+ is. A Ubisoft egy részletes posztban árulta el, mire számíthatunk.

Hirdetés

Készüljetek, mert holnap nagy frissítés jön az Assassin's Creed: Originshez. Ez egyrészt elhozza a Discovery Tourt, amivel Egyiptom történelméről tanulhatunk, másrészt a New Game+-t, melynek köszönhetően újra szétvághatjuk vizilovak és krokodilok barátságtalan arcát.

Hirdetés

Ahogy más játékokban, úgy itt is azoknak szól az NG+ mód, akik már végigjátszották az alapjátékot. Az Originsben úgy fog működni, hogy megtarthatjuk felszerelésünket, képességeinket, szintünket, tapasztalati pontjainkat, és mindent, ami az inventorynkban van, viszont a questek, a térkép, Senu szerzett képességei, a rejtett penge (amíg a sztoriban újra oda nem érünk), a questtárgyak és papíruszok elvesznek. A Trials of the Gods, a Hippodrome és aréna kihívásokhoz akkor férhetünk hozzá, ha eljuttottunk a megfelelő pontig a történetben. Az ellenfelek alapból automatikusan skálázódnak, de ez kikapcsolható, a nehézségi szint pedig az első végigjátszásunkhoz képest eggyel nő, vagy a Nightmare módban ugyanaz marad. Aki az NG+-szal is végez, valami rejtélyes jutalmat kap, amit a Ubisoft még nem leplezett le. Nem kell aggódni, ha nem fejeztetek be mindent az első végigjátszáskor: ez egy új mentést kezd, ami nincs befolyással a meglévőre.

Az AC: Origins következő DLC-jére március 6-áig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)