Hirdetés

Újabb kép szivárgott ki az Assassin's Creed: Originsből?

|

Néhány szaftos infó társaságában egy friss kép tűnt fel az egyik közösségi oldalon, ami a feltöltő állítása szerint az Assassin's Creed: Originsből származik.

Hirdetés

Az Empire kódnéven futó Assassin's Creed: Originsről (már ha tényleg ez lesz az új rész címe) néhány érdekes pletyka látott napvilágot, amiket alátámaszt egy új kép is. A bizonytalan forrásból származó infók és kép tartalma összecseng a korábbi pletykákkal, de persze a kiadó nem erősíti meg a valódiságukat.

A tengeri részek visszatéréséhez jól passzol, hogy az új képen is egy hajón láthatjuk a játékos karakterét, illetve az egyiptomi téma is beigazolódni látszik. A feladatok között ugyanis egy egyiptomi királynő neve is feltűnik, a feltüntetett mellékküldetés szerint pedig egy krokodilt kell levadásznunk. Ráadásul a képen látható karakter felszerelése és ruházata is eléggé hasonlít a februárban a netre kikerült Assassin's Creed Emipre képen látható hősre.

A képet tartalmazó Reddit-poszt kommentjei között a szivárogtató azt írta, az Assassin's Creed IV készítőinek nagy része dolgozik az Assassin's Creed: Originsen és ugyanazt a helyszínt több különböző idősíkban is meglátogathatjuk majd. Visszatér a modern szál is, de Desmond Miles-szal nem találkozunk. Elmondása szerint egyébként az új Assassin's Creed a hagyományosabb részek és a Black Flag keverékének érződik majd, ennek érdekében pedig az Anvil motort is úgy dolgozták át, hogy a tengeri és szárazföldi részek között még gyorsabb legyen az átmenet. Ugyan a névtelen forrás szerint már a jövő hónap elején elindul a játék marketingje, a teljes leleplezés csak az E3-on esedékes.

Mit gondoltok, hihetünk a szivárogtatónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)