Hirdetés

Assassin's Creed Origins - csúszik a második DLC

|

A The Curse of the Pharaohs a vártnál csak később kerül majd a rajongókhoz, de a Ubisoft szerint megérni várni.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins második, egyben utolsó DLC-je (legalábbis ami a Season Passt illeti) eredetileg március 6-án érkezett volna meg, de a jelek szerint a fejlesztőknek még szükségük van egy kis időre.

Hirdetés

A Ubisoft szóvivője nem nagyon részletezte a dolgot, csak annyit mondott, hogy a csúszásra mindenképp szükség volt, hogy a lehető legjobb élményt szállíthassák a játékosoknak. Azért nem kell nagyon megijedni, sokkal tovább így sem kell várnunk, a megjelenés ugyanis az eredetileg tervezett március 6-ról csak március 13-ig lett eltolva.

A The Curse of the Pharaohs DLC egy egészen új helyszínre kalauzol majd minket, ahol hatalmas skorpiókkal és Nefertitivel kell megküzdenünk egy, az alapjátéktól teljesen független történetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)