Hirdetés

Assassin's Creed Origins - ezt hozza az első DLC, a The Hidden Ones

|

Nem csak a játék első fizetős kiegészítőjét kapják az Origins játékosai ebben a hónapban.

Hirdetés

2018-ban is folyamatosan bővíti a Ubisoft az elmúlt év egyik legjobb játékát, az Assassin's Creed: Originst. Nem kell sokat várnunk az első idei frissítésre.

Hirdetés

Azt még nem tudni, pontosan mely napon jelenik meg a The Hidden Ones, azt viszont igen, mit hoz. Bayek és az asszaszinok egy új régióba utaznak el, ahol a rómaiak vertek tanyát, nekik kell megmutatni, milyen területre tévedtek. A szintkorlát 40-ről 45-re emelkedik, és csak akkor lesz érdemes belekezdeni az új sztoriba, ha az alapjátékkal már végeztetek.

Ezt megelőzően jön majd egy frissítés, melynek köszönhetően el lehet majd adni az öltözékeket, valamint a Nightmare, a First Civilization, a Gladiator és a Wacky csomagok tartalmai bekerülnek a Heka ládákba, így azokat bárki ingyen megszerezheti.

Megtudtuk továbbá, hogy Anubisz január 9. és 16., Szobek pedig január 23. és 30. között tér vissza. Január 16-án az Almighty Pack (ezt láthatjátok feljebb), 30-án pedig a For Honor Pack érkezik meg, melyek új fegyvereket tartalmaznak. A Warden's Oath öltözéket 40 Uplay pontért lehet majd feloldani, szintén 30-ától. További tartalmak is várhatók.

Mozgalmas hónap lesz ez, még nem késő most beszerezni a játékot. Úgyis tart néhány leárazás, éljetek az ajánlatokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)