Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - ütős trailert kapott a The Hidden Ones

|

Holnap előre utazhatunk az időben, hogy újabb ellenfelekkel vegyük fel a harcot Bayek szerepében. Most viszont még nézzük meg az ezt felvezető trailert.

Hirdetés

Miközben én még mindig csak addig jutottam az Assassin's Creed: Origins-szel, hogy feltelepítettem és lelkesen frissítgetem, Csirke például remegve várja a holnapot emiatt. A pénteket meg a Monster Hunter: World miatt, egyébként. Boldog időszak ez neki, örüljetek ti is a boldogságának, ahogy mi tesszük.

Hirdetés

Remélhetőleg nektek már sikerült végezni a sztorival, és készen álltok arra, hogy négy évvel később küzdjetek egy új területen egy csapat rómaival. A szintkorlát 45-re emelkedik, új cuccok jönnek, hátasokat is szerezhetünk. Az újdonságok egy részét az alábbi videóban láthatjátok.

A The Hidden Ones a Season Pass részeként vagy önállóan vásárolható meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)