Hirdetés

Assassin's Creed Origins - a bejárható világ méreteiről mesélt a rendező

|

Minden eddiginél hatalmasabb területen kóborolhatunk a legújabb Assassin's Creed játékban.

Hirdetés

Egyre több mindent tudhatunk meg az októberben érkező új Assassin's Creed epizódról. Legutóbb az derült ki, hogy az Assassin's Creed Origins célpontjai nem egy helyben várják majd a torkukba fúródó rejtett pengét, most pedig a felfedezésre váró világról meséltek a készítők.

Hirdetés

Ashraf Ismail, az Assassin's Creed Origins rendezője a Game Informernek adott interjújában tért ki a játéktér méreteire. A városok tekintetében pontos számokkal nem tudott szolgálni, abban azért teljesen biztos, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Havannájának minimum kétszeresét teszi majd ki Alexandria. Memphisz pedig csak egy hajszállal marad majd el Alexandria mögött a méreteket tekintve. 

Ismail külön kiemelte, hogy szerinte egyébként nem a terület mérete a mérvadó, hanem inkább az, hogy mennyi tartalommal tudják megtölteni Egyiptomot, illetve az, hogy mennyire hat élőnek az egész környezet. Kifejtette, hogy bőségesen telepakolták a játékteret küldetésekkel, valamint azt is hangsúlyozta, hogy minden város teljesen egyedi hangulatot áraszt majd. 

Mindezeken túl az interjúból az is kiderült, hogy nagyjából az egész térkép elérhető lesz már a bevezető fejezet teljesítése után. Karakterünk testreszabására számos lehetőséget kapunk, de az egyelőre nem tudtuk meg, hogy például szakállat kaphat-e a főhős, Bayek. A játék modern korban helyet kapó elemeit teljes titoktartás övezi, szeretnének meglepni bennünket a készítők - Ismail azért hozzátette, hogy szerinte boldogok lesznek a játékosok a végeredmény láttán. Csak remélni tudjuk, hogy valóban így lesz.

Az Assassin's Creed Origins október 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)