Hirdetés

Egy elemző szerint semmi nem igaz az Assassin's Creed Ragnarök kapcsán kiszivárgott dolgokból

|

Sőt, úgy tudja, még a játék neve sem Ragnarök lesz.

Hirdetés

Az egészen biztos, hogy idén új Assassin's Creed játék fog megjelenni, és az is valószínűsíthető, hogy akárcsak a Black Flag, ez is több konzolgeneráció gépein lesz játszható. Minden más kérdéses, bár az elmúlt évek szivárgásai után abban is okkal hiszünk, hogy a vikingek állnak majd a középpontban.

Hirdetés

A napokban kikerült egy rakás infó a játékmenetbeli újításokról, azonban az ismert és megbízhatónak tartott elemző, Daniel Ahmad (avagy ZhugeEX) ResetErán azt írta, minden eddigi szivárgásban valótlan állítások szerepeltek, még a játék címe is más lesz. Hozzátette, pár dolog azért stimmel például a továbbfejlesztett harcrendszer kapcsán, de összességében másra számíthatunk, és úgy gondolja, aki ezeket a fals infókat betippelte, a Kotaku egy korábbi szivárogtatását vette alapul.

Elvileg február 12-én bejelentik, azt az egy hónapot már valahogy kibírjuk. Addig legyetek óvatosak, mi is azok leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)