Hirdetés

Assassin's Creed Ragnarok - kiszivárgott a vikinges folytatás? [FRISSÍTVE]

|

Ha hihetünk a most felbukkanó képeknek, akkor a következő Assassin's Creedben Ragnar Lodbrok cimboirái leszünk.

Hirdetés

Frissítés: Időközben kiderült, hogy a képek a The Blacksmith nevű Unity demóból származnak, így biztosan nem az Assassin's Creed Ragnarok screenshotjai (furán is nézett ki a hatalmas pajzzsal parkourozó karakter). Ettől függetlenül persze az információk nem feltétlen hamisak, de máris kevésbé lett hiteles a szivárogtatás

Korábban írtuk: Egy hónappal ezelőtt ütötte fel a fejét a pletyka, hogy Egyiptom és Hellász után jóval északabbra repít el minket a következő AC, most pedig néhány kép is felbukkant az interneten.

Hirdetés

A legfrissebb szivárgás szerint a jelenleg Kingdom kódnéven futó, de majd Assassin's Creed Ragnarok néven megjelenő játék 2020-ban érkezik. A régiókra bontott térképen Nagy-Britanniát, Dániát, Svédországot, Norvégiát és Finnországot is megjárjuk majd, az egyes királyságokon belül pedig településeket is létrehozhatunk, amelyeknek saját gazdasága lesz. Visszatérnek a nagy volumenű csaták, amelyekkel gyengíthetjük a többi frakciót, és természetesen a hajózás is fontos szerepet kap, de a csaták helyett inkább a felfedezésre koncentrálnak.

A főhős vérbeli aszaszinná válik a sztori során, még rejtett pengéje is lesz, na meg persze egy felderítő madara. Hangsúlyosak lesznek az RPG elemek, a különböző páncélok és karakterképességek, illetve kapunk kooperatív módot. Ha minden igaz, még a Mjölnir is benne lesz a játékban, sőt, a DLC-k során  az Yggdrasil segítségével a 9 világba is eljutunk.

Ez bizony nagyon izgalmasan hangzik, de mivel egyelőre semmit nem erősítettek meg, illetve az infó és a képek is 4Chanről származnak, nem feltétlenül kell mindent elhinni. Amíg a Ubisoft nem nyilatkozik, kezeljétek az egészet pletykaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)