Hirdetés

Assassin's Creed Rogue Remastered - ennyit fejlődött a játék

|

A Ubisoft egy összehasonlító videóban szeretné megmutatni a játékosoknak, hogy mennyit változott az Assassin's Creed Rogue felújított változata az eredetihez képest.

Hirdetés

A minőségire sikerült Assassin's Creed Origins után kíváncsian várjuk a következő, elvileg az ókori Görögországba kalauzoló részt, addig viszont be kell érnünk az Assassin's Creed Rogue Remastereddel, amellyel a Ubisoft egy régi tartozást rendezett: nemrég megjelent a jelenlegi generációs konzolokra is a játék. 

Hirdetés

Bár Shay Patrick Cormac kipofozott története már a múlt héten megjelent, a kiadó csak most osztotta meg a két különböző változatot, vagyis az eredetit és a felújítottat összehasonlító közel öt perces felvételt. A videóban megnézhetitek, hogy mennyit fejlődött az Assassin's Creed Rogue grafikája és a játékmenete, valamint az sem mellékes, hogy az Xbox One X és PlayStation 4 Pro esetében a 4K-s felbontás is elérhetővé vált a maximalistáknak.

Ti beszereztétek már valamilyen platformra az Assassin's Creed Rogue-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)