Hirdetés

Újabb Assassin's Creed részek érkezhetnek Switchre

|

A harmadik rész remastere után a Black Flag és a Rouge is landolhat a Nintendo platformján.

Hirdetés

Ha bejött, hogy a bérgyilkosok kalandját akár a villamoson is játszhattátok, akkor lehet, hogy nemsokára egy örömteli bejelentéssel szolgál majd a Nintendo. Egy  üzlet honlapján tűnt fel az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Assassin's Creed Rouge Nintendo Switch-es kiadása.

Hirdetés

Az adatlapot azóta már eltávolították, de ha hihetünk a kikerült információknak, akkor a két játékot egybe csomagolva szerezhetjük be. A honlapon 38.90 eurós árat tüntettek fel, hogy itthon mennyibe kerül majd az még persze változhat. Az idén megjelent Assassin's Creed III nagy népszerűségnek örvendett Switchen, így bölcs döntés lenne a Ubisoft részéről, ha a Black Flag képében, az egyik legjobb AC játék is befutna a platformra. Persze ameddig a Nintendo vagy a Ubisoft meg nem erősíti a híreszteléseket, addig kezeljétek fenntartásokkal, de talán a holnapi Nintendo Direct után már okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)