Hirdetés

Kijavították az Assassin's Creed: The Ezio Collection baltával faragott NPC-jét

|

Szerencsétlen karakter egy pillanat alatt vált az Assassin's Creed franchise egyik legemlékezetesebb figurájává, és bár nem jelent meg mindenkinél, a Ubisoft jobbnak látta, ha még az emlékét is kitörlik.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: The Ezio Collection megjelenését követően azonnal napvilágot látott egy videó, amely igen rossz fényben tüntette fel a játékot, amit sokan azonnal minden idők legrosszabb remasterének kiáltottak ki.

Utólag kiderült, hogy ezek a hibák nem a csak a gyűjteményben fordulnak elő, már 7 évvel ezelőtt is benne voltak az Assassin's Creed 2-ben, de az emberek valamiért csak most lepődtek meg rajtuk. Ilyen például az az NPC is, aki a játék első küldetésében bukkan fel, és úgy néz ki, mint egy bohóc a legszörnyűbb rémálmainkból.

Mivel az Assassin's Creed NPC-it a játék random assetekből dobálja össze, nem mindenki látta a karaktert, aki egyébként is csak itt jelenhetett meg a kiadó szerint, de így is akkora port kavart, hogy jobbnak látták, ha egy az egyben kiveszik a játékból. Így hiába hozta el a 4K támogatást is, ez a patch a fura fiúról lesz emlékezetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)