Hirdetés

Assassin's Creed: The Ezio Collection - magyarázkodik a Ubisoft

|

Megszólalt a kiadó a Polygon által közzétett, az Assassin's Creed: The Ezio Collectiont az eredetinél rosszabbnak mutató videó kapcsán.

Hirdetés

Valószínűleg emlékeztek még a videóra, mely alapján úgy tűnt, az Assassin's Creed II újrakevert változata minden idők egyik leggyengébb remasterje, ami nem hogy nem sokat javított a játékon, hanem még rosszabbá tette azt. Ha nem, nézzétek meg, vicces.

Az anyag nagyot ment, jelenleg több mint 1,4 millió megtekintésnél tart. Időközben a Polygon is korrigált, észrevették ugyanis, hogy a legendássá vált NPC nem mindenkinél néz úgy ki, mint a videóban, illetve hogy a mászós glitch már az eredeti játékban is megvolt. Persze utóbbi annál szomorúbb - az, hogy valami az eredetiben sem működött jól, nem mentség.

A Ubisoft arra is magyarázatot adott, miért mások az NPC-k. Mint közleményükből kiderül, az Assassin's Creed 2-ben a nem játékos karakterek egy része véletlenszerűen generálódik, és a véletlengenerátor teremtette a szörnyet. Megjegyezték, az, hogy hogyan néz ki, alapvetően nem befolyásolja a játékmenetet. A rajongók részéről állítólag pozitívak a visszajelzések, mind azok, akik játszottak az eredetivel, mind azok, akik még nem, örömmel fogadták az Ezio Collectiont. A kiadó is boldog.

Ez persze nem változtat a tényen, hogy a játék nem néz ki sokkal jobban, mint Xbox 360-on és PS3-on, illetve oké, hogy nem mindig olyan az NPC, mint a Polygon videójában, azért valahol szomorú, hogy ez a kombináció is lehetséges. Lehet, hogy a remaster nem rosszabb, mint az eredeti, de nem is olyan, amilyennek egy újrakevert kiadásnak lennie kell. Legalább annak örülhetünk, hogy akinek nincs játékra alkalmas PC-je, PS3-a vagy Xbox 360-ja, az is megismerheti a sorozat talán legjobb játékait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)