Hirdetés

Hivatalos: holnap jön az Assassin's Creed Valhalla első előzetese

|

A Ubisoft egy kicsit tartogatja még a fontosabb részleteket, de nem kell már sokat várnunk.

Hirdetés

Ma délután 2-kor kezdte el rajzolni BossLogic az új Assassin's Creed témájára utaló képet, és nyolc órányi kitartó munkát követően este 10-kor végzett vele. Ezután a Ubisoft lekapcsolta a streamet, de még egy záróképpel megerősítette, hogy a játék címe Assassin's Creed Valhalla lesz - igaz, már ez is kiszivárgott egy domainbejegyzésnek köszönhetően.

Hirdetés

Mindenesetre most már száz százalékig biztosak lehetünk abban, hogy a vikingek állnak majd az új AC középpontjában. Holnap, itthoni idő szerint délután 5-kor érkezik az első Assassin's Creed Valhalla előzetes, melyet látva sokkal okosabbak leszünk, és valószínűnek tartjuk, hogy a megjelenési dátumot is megismerhetjük. Ha minden igaz, az év végén, az új konzolokkal érkezik, ami már csak azért is jó volna, mert a 2013-as Assassin's Creed IV: Black Flag ott volt a jelenlegi generáció indulásánál, és sokat segített a PS4, valamint az Xbox One népszerűsítésében.

A teljes artworköt alább láthatjátok, kattintsatok a képre a nagyításhoz, holnap pedig nézzetek vissza újabb részletekért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)