Hirdetés

Assassin’s Creed 2 - Kiszivárogtatott képek

|

Teljes mértékben valósnak bizonyultak a korábban megjelent Assassin’s Creed 2 információk, íme tíz oldalnyi bizonyíték!

Hirdetés

Múlt héten összegyűjtöttünk minden fontos Assassin’s Creed 2 információt, melyet gyorsgépelő tanfolyamokon díjnyertes növendékek a Game Informer legfrissebb számának megjelenése után azonnal nyilvánosságra hoztak. Ennek fényében többekben felmerülhetett a kiszivárogtatott információk igazságtartalma és megbízhatósága. Szerencsére megérkeztek a magazin digitalizált lapjai, melyek futótűzként szétterjedtek az interneten.

Egyrészt minden korábban közölt hírmorzsa megerősítést nyert, másrészt vadonatúj (koncepció) képeket láthatunk a 240 fejlesztő közreműködésében készülő Assassin’s Creed folytatásról. Többek között szemünket legeltethetjük az Assassin’s Creed 2 újfajta ellenfelein és fegyverein, összevethetjük Velence híres helyszíneinek, építményeinek lemodellezett és valódi mását, valamint láthatjuk, amint a második epizód főszereplője fából összetákolt szerkezetével repked. A szkennelt képeket megtekinthetitek a GOONL!NE oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)