Hirdetés

Assassin’s Creed 2 - Leonardo Da Vinci a mentorunk

|

A legnagyobb példányszámban megjelenő montreali újságnak sikerült interjút készítenie az Assassin’s Creed második részén munkálkodó alkalmazottal.

Hirdetés

A meglehetősen rövidre fogott interjúból kiderült néhány, eddig ismeretlen információ. Assassin’s Creed 2 összefoglalónk óta tudjuk a folytatásban szereplő leszármazott becses nevét, azonban még nem ismerjük nagyon személyiségét. Ezio Auditore di Firenze olasz származására való tekintettel egy igazi szívtipró, társaságában a hölgyek fűzője magától kiereszt, egyszerűen ellenállhatatlan jelenség.

Kiállásának és vonzó külsejének köszönhetően a hölgyek szívét kihasználva juthat áldozatai közelébe. A második részben visszatér Desmond Miles, újfent megemlítették a lineáris játékmenet háttérbe szorulását, megerősítették Leonardo Da Vinci karakterének létfontosságát. A feltaláló folyamatosan ellát bennünket ötletes szerkezetekkel és fegyverekkel, ugyanis mentorunkat köszönthetjük Leonardo Da Vinci személyében. Ezio a legújabb bérgyilkos divatot keveri a reneszánsz korabeli olasz nemesi családok viseletével és kitűnően használja ökleit, valamint lubickol a mocskos kanálisokban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)