Hirdetés

Assassin's Creed 2 - 40 százalék befejezte

|

Lehetett volna a cikk címe az is, hogy "40% kijátszotta" - de ezt a szót még mindig nem szeretem.

Hirdetés

Számomra kijátszani valamit/valakit az azt jelenti, hogy becsapták... nem azt, hogy végigvitték. No de mindegy, nem ez a lényeg.

Egy Assassin's Creed: Brotherhood eseményen Gaelec Simard elárulta a Joystiqnak, hogy Az Assassin's Creed 2 játékosainak 40 százaléka befejezte a játékot, amely " - igazán hatalmas szám" - tette hozzá. A Ubisoft 35 %-ra saccolta az AC1-et befejezők számát az Xbox Live achievementek alapján.

Az Assassin's Creed 2 adatai multiplatform forrásokból érkeztek, lévén ezeket az adatokat a játékba beleépített UpLay funkció szolgáltatta. Természetesen ez csak úgy volt lehetséges, ha a konzolok kapcsolódtak a netre és a játékosok regisztráltak az Uplayre.

A 40 százalékos befejezési arány talán kevésnek tűnik (főleg, ha a 2009-es év egyik legjobb játékáról van szó), de így is jóval több, mint az a 30 %-os adat, amely a GTA IV kapcsán, hasonló szituációban született.

"Ebben az iparágban általában a játékosok a játékok 5-10 %-át fejezik be. Mi mind azt hisszük, hogy mindenki befejezi a játékokat, de amikor elkezdtünk kérdezősködni erről, akkor kiderült, hogy rengetegen nem jutnak el a játékok végéig. Mi azt szeretnénk, ha a játékosok a komplett játékot végigélveznék, ezért mindent megteszünk majd a jövőben, hogy be is fejezzék, ha már megvásárolták" - mondta Gaelec Simar.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)