Hirdetés

Assassin's Creed 2 - 9 millió eladott példány

|

Tekintélyt parancsoló eladási adatokkal büszkélkedhet az Ubisoft és az Assassin's Creed 2

Hirdetés

Bolond is lenne az Ubisoft, ha ilyen eladások után nem ütné tovább a forró vasat, és nem dolgozna gőzerővel az Assassin's Creed 2 év végi kiegészítő féleségén, az Assassin's Creed: Brotherhoodon.

Hogy miért jött ez most elő? Pusztán azért, mert a legfrissebb kimutatások szerint az Assassin's Creed 2 eladásai a 2010-es pénzügyi évben átlépték a 9 milliót. Tegyük hozzá: teljesen megérdemelten. S hogy miért érdekes ez? Azért, mert az említett időszak 2010 március 31-én véget ért, az Assassin's Creed 2 PC-s megjelenése pedig pont ebben a hónapban történt. Kvázi a 9 millió eladott játéknak alighanem a töredéke (s lehet sokat mondtam) került ki a PC-s változatból, mert nincsenek közte az áprilisi és májusi adatok. Szép!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)