Hirdetés

Assassin's Creed 2 - az Egyesült Királyságban korábban jön

|

Ma már közöltünk egy megjelenési dátumot a játéknak, ám az csak az Egyesült Államokra vonatkozott, az Egyesült Királyságban, és valószínűleg Európa más részein is jóval korábban jön.

Hirdetés

Ahogy Gulius kolléga reggel megemlítette, az Assassin's Creed 2 PC-s verziójára már nem kell sokat várnunk, és mint az most kiderült, még szerencsésebb helyzetben is vagyunk, mint az amerikai játékosok. Míg az Egyesült Államok lakóinak március tizenhatodikáig várniuk kell, addig az Egyesült Királyságban élők már március ötödikén belecsöppenhetnek Ezio kalandjaiba.

Mivel az Egyesült Királyság-beli és európai megjelenés általában megegyezik, így abban reménykedünk, hogy az öreg kontinens lakói, köztük mi is már valamivel több, mint egy hónap múlva megnézhetjük, miből áll az Assassin's Creed 2 PC-s verziója. Mint azt tudjuk, mi több jó dolgot kapunk, mint a konzolosok, szóval úgy néz ki, megéri rá várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)