Hirdetés

Assassin's Creed 2 - az előrendelések 80%-kal meghaladják az első részét

|

Desmond másik ősének kalandjai sokkal jobban fogynak, mint az első delikvensé.

Hirdetés

Mikor bejelentették az Assassin's Creed első részét, az emberek bizakodva tekintettek rá, s a siker nem is maradt el. Már a második rész bejelentésétől fogva tudni lehetett, hogy többen lesznek rá kíváncsiak, de ilyen számadatokra még a Ubisoft sem számított.

Az Assassin's Creed 2 sokban felülmúlja az első részt, hiszen nem csak a történet változott meg, de rengeteg jó dologgal bővült, melyekről a BGS-en is hallhattatok, valamint mazur is beszálmol róla nemsokára. Yves Guillermot, a Ubisoft CEO-ja elárulta, hogy tévesek voltak a korábbi becslések, miszerint 10-20 százalékkal több játékos rendelte elő az Assassin's Creed 2-t, mert ez a szám egy "kicsivel" több. Egész pontosan 80%-kal többen várják bizalommal a játékot, reméljük senkinek nem kell majd csalódnia. Guillermot-tól még azt is megtudtuk, hogy a Ubisoft és a Sony egy szerződést írt alá, melynek folyományaként a TV reklámok a PlayStation 3 verziót reklámozzák elsősorban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)