Hirdetés

Assassin's Creed 2 Battle of Flori - nem lesznek benne achievementek

|

Az Assassin's Creed 2-höz érkező DLC-ben nem lesznek elérhető célok, így aki azt várta, hogy megszerezze egyből mindet, annak nem lesz alkalma rá.

Hirdetés

Az Achievement-, valamint Trophy-vadászok most szomorkodhatnak kicsit, ugyanis az Assassin's Creed 2 kétrészes DLC-jének első része, a Battle of Flori nem tartalmaz ilyesfajta elérhető célokat. Bár azthiszem legtöbben tudjátok ezeket nélkülözni.

A Battle of Flori egy kétrészes DLC sorozat első része, mely egy igen nagy hiányt pótol az Assassin's Creed 2 sztorijában. Ez január 28-án (holnap) érkezik Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra, és 320 MSPontért, vagy 3.72 euróért lehet majd beszerezni. A második rész, a Bonfire of Vanities valamikor februárban jön, pontosabb dátumot egyelőre nem tudunk. A PC-sek eme kettőt alapból megkapják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)