Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Battle of Forli, és Bonfire of Vanities trailer

|

A PC verzió még meg sem jelent, de a Ubisoft már a DLC csomagokon dolgozik gőzerővel.

Hirdetés

Eddig csak képekben prezentálta a Ubisfot a jövő év elején érkező Assassin's Creed 2 DLC csomagokat, ám végre megérkezett az első trailer is. Mint tudjuk, már két DLC is készül, melyek közül az első két új társat hoz Ezio mellé, a másik pedig tíz új küldetést tartalmaz.

A friss Assassin's Creed 2 trailer segítségével belepillanthatunk mindkét DLC-be. A The Battle of Forli már januárban elérhető lesz, 3,99 dolláros áron, a Bonfire of Vanities viszont csak február végére várható, 4,99 dollárért. Egyelőre nincs szó a PC-s megjelenésről, de nem elképzelhetetlen, hogy PC-re valamiféle extra változat jön majd ki, ami már tartalmazza az extrákat is. Nem kapnánk sírógörcsöt, ha így lenne, nemde?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)