Hirdetés

Assassin's Creed 2 DLC részletek

|

A Ubisoft nem rég bejelentette az Assassin's Creed 2 első két letölthető kiegészítését, most részletekkel is szolgálunk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed 2 első letölthető csomagja, a The Battle of Forli január végefelé érkezik, 3.99 dolláros áron. Két új segítőtársat kapunk, az egyik Machiavelli, a másik pedig Caterina Sforza, akik Ezio mellett harcolnak az Orsi testvérek megbuktatásának céljából.

A második Assassin's Creed 2 kiegészítő a Bonfire of the Vanities február második felében jön, és 4.99 dollárért lesz beszerezhető. Ez felnyitja Firenze kapuját, mely az alapjátékban el van zárva, és tíz új küldetést, valamint egy teljesen új ugrásmódot ad. Mindkettőt kíváncsian várjuk, de azért nem annyira, mint a PC-s verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)